Goedkope Radiator ombouw en radiator bekleding

Radiator ombouw | CV KoopjesGoedkope radiator ombouw en en bekleding voor een strak en fris uiterlijk

Voor elke verwarming de juiste radiator ombouw en bekleding.

Oude verwarming verven hoeft niet meer dankzij de ombouw mogelijkheden van CVkoopjes. Hiermee tovert u oude standaard paneel radiatoren om tot een nieuwe strakke decor verwarming dankzij de unieke radiator bekleding. Zo bespaart u niet alleen op uw radiatorverf en arbeid, maar investeert u ook in een uniek en fraai uiterlijk van u verwarming waardoor deze op uiterst duurzame wijze een nieuw 'leven'tegemoet kan zien.

Bij het ombouwen van verwarming wordt ook vaak gekozen voor het 'weg werken' van de radiatoren achter een zogenaamd mdf paneel. Wij raden dit sterk af. De verwarming wordt hierdoor opgesloten waardoor niet alleen de capaciteit sterk afneemt, maar er ook een grote stof concentratie ontstaat. Doordat de capaciteit afneemt bij een dergelijke verwarmings ombouw, zal de ketel harder moeten stoken. Hierdoor komt niet allen uw comfort in het geding, maar zal zeker het energie verbruik stijgen. Ook een consequentie is de verhoogde CV water temperatuur waardoor opgehoopt stof langzaam verbrand. Hierdoor ontstaan irritaties aan de luchtwegen. Kortom, voor het ombouwen van verwarming adviseren wij de juiste radiator bekleding te selecteren voor de perfecte radiator ombouwHet aanbrengen van radiator bekleding is uiterst eenvoudig. U onvangt een doe-het-zelf pakket waarbij de metalen panelen volledig op maat worden aangeleverd en middels de meegeleverde documentatie gemakkelijk in elkaar te steken zijn. Middels extreem sterke magneten wordt de radiator ombouw verankerd aan de oude of bestaande verwarming. Radiator bekleding wordt voorzien van een duurzame epoxy poedercoating zodoende de afwerking optimaal en gegarandeerd is. Wilt u uw radiator ombouw in een andere kleur? (standaard Ral 9016), ook dat kan. Informeer hiernaar bij uw CVkoopjes radiator ombouw specialist.

Buis isolatie CV buis kopen Duurzame verwarming Installatiemateriaal Radiator steunen Radiator kranen Radiator koppelingen Verwarming en radiatoren CV Ketel kopen Onze klanten beoordelen CVkoopjes.nl gemiddeld met een 9.5 op basis van 3775+ beoordelingen stemmen via onder meer Kieskeurig, Trustpilot, Kiyoh en ons gastenboek