CV aansluiten - radiatoren vrijstaand of wand montage

CV aansluiten vrijstaand of wandmontage | CV KoopjesRadiatoren wand montage of vrijstaande plaatsing

Radiatoren met een wand bevestiging kunnen ook vrijstaand geplaatst worden.

De meeste radiatoren zijn bedoeld voor montage aan een wand. Niet altijd, maar in de meeste gevallen levert een fabrikant hier standaard beugels voor wandmontage mee. Maar wat als u bijvoorbeeld een grote glaspartij heeft waar eigenlijk ook een radiator geplaatst moet worden. CVkoopjes heeft hiervoor de oplossing middels standconsoles voor vrijstaande plaatsing. Met deze montageset (stand consoles) kunnen radiatoren welke eigenlijk bedoeld zijn voor wandmontage op een veilige manier vrijstaand geplaatst worden.

Er zijn verschillende soorten standconsoles in de markt. Niet allemaal even veilig. Uiteraard kunnen u bij CVkoopjes terecht voor degelijke en veilige standconsoles. Hiermee kunt u elk type paneel radiator vrijstaand plaatsen zodoende uw wensen in vervulling gaan.CVkoopjes levert niet alleen standconsoles voor vrijstaande plaatsing, maar ook alle andere soorten radiator bevestigings materialen.

Buis isolatie CV Ketel kopen Installatiemateriaal Radiator kranen Radiator koppelingen Radiator bekleding CV buis kopen Duurzame verwarming Verwarming en radiatoren Onze klanten beoordelen CVkoopjes.nl gemiddeld met een 9.5 op basis van 3775+ beoordelingen stemmen via onder meer Kieskeurig, Trustpilot, Kiyoh en ons gastenboek